Rólunk

Cégünk a Pomocargo Logisztika Kft. fő tevékenysége a légi, tengeri, közúti szállítmányozás háztól - házig a Világ bármely pontjáról / pontjára.

Ezen tevékenységekkel mára Magyarországon már több 100 cég foglalkozik. Mi is egy vagyunk közülük, de talán az egyetlen, aki egyedi szolgáltatást nyújt az ügyfélkapcsolat terén. A PomoCargo a kis létszámú szervezet előnyeire támaszkodva létre hozott egy olyan szolgáltatást, melyben az Ügyfél igazán Ügyfélként érzi magát.

Ez annak köszönhető, hogy cégünket olyan munkatársak alapították, akik nem csak szállítmányozói tapasztalattal, nemzetközi kapcsolattal, nyelvtudással, szakértelemmel, hanem több éves "ügyfél oldalon" eltöltött múlttal is rendelkeznek.

A saját bőrünkön tapasztaltuk,hogy milyen nehézséget jelent, ha egy szállítmánnyal kapcsolatban kérdésünk van és nem tudunk kihez fordulni mert kapcsolattartóról kapcsolattartóra irányítottak minket. Tapasztalataink szerint minél több személy van bekapcsolva egyugyanazon szállítási folyamatba, annál lassabb az ügyintézés és jóval nagyobb a hibázási lehetőség mintha minden munkafeladat egy kézben összpontosulna.

Emiatt a PomoCargo működésének alapja az "1 ügyfél - 1 kapcsolattartó" modell, mely nagyban megkönnyíti a szállítás lebonyolítását.

Nálunk minden Ügyfél az ajánlatkéréstől kezdve a fuvarszervezésen át a számlázás végéig egy munkatársunkkal áll kapcsolatban legyen az légi-, tengeri-, vagy közúti szállítás.

Eredményességünk további tényezője, hogy a nemzetközi szállítmányozásban eltöltött éveknek köszönhetően olyan kapcsolatrendszert alakítottunk ki független külföldi szállítmányozó cégekkel, hogy mára a Világ bármely pontjára el tudjuk juttatni a küldeményeket háztól - házig légi, tengeri, közúti szállítmányozásban egyaránt.

Partnerirodáinkkal kötött szerződéseknek köszönhetően, a Pomocargo Logisztika Kft. jelen van Európában, Ázsiában, Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, Afrikában, Ausztráliában és Óceániában.

Magyarországon pedig mi látjuk el ezen partnereink teljes körű képviseletét.

Továbbá, kapcsolatban állunk valamennyi hajós-, és légi társasággal melyek részt vesznek a nemzetközi szállítmányozásban, illetve a saját fuvareszközeinken kívül, megbízható közúti alvállalkozói körrel is rendelkezünk Európa szerte.

Ennek köszönhetően, nem vagyunk korlátozva, hogy mindig csak ugyanazon partnerekkel dolgozzunk, hanem minden esetben megtaláljuk a legideálisabb légi-, illetve hajós társaságot valamint közúti alvállalkozót, akik a megfelelőek Ügyfeleink számára.

Mindezen szolgáltatásokhoz versenyképes díjakat tudunk párosítani a kis létszámú felépítésünknek köszönhetően, ami szintén nagymértékben hozzájárul töretlen fejlődésünkhöz.