LÉGI szállítmányozás

Légi szállítmányozás

Forduljon hozzánk bizalommal légi küldeményeik szállítása terén is 1kg-tól kezdve akár komplett charter gépek megszervezéséig. Mivel kapcsolatban állunk valamennyi légitársasággal, illetve kiterjedt partnerhálózattal rendelkezünk, így tudjuk biztosítani Önnek a szállítást a Világ bármely országából / országába háztól - házig.


További szolgáltatás:

sea&air kombinált szállítmányozás:

ez egy olyan szállítási mód, ahol az áru hajón indul el az adott távol - keleti kikötőből és Dubaitól kezdve jön légi úton. Így szállítási költségben kedvezőbb, de tranzit időben hosszabb (kb. 17-19 nap) mint a normál légi fuvaroztatás.

Vállajuk küldeményeik Magyarországon kívüli vámkezelését is.

A légi szállítmányozás folyamatának leírása

Miután elküldte nekünk ajánlatkérését, amint megkapjuk, visszaigazoljuk annak megérkezését.

Ezután a légitársaságoktól kapott ajánlatok közül továbbítjuk Önnek a legideálisabb megoldást, illetve több választási lehetőséget is biztosítunk. Ön kiválasztja a megfelelő ajánlatot, majd elküldi megbízását és mi megrendeljük (ún. foglaljuk) a szállítást a légitársaságtól. Önnek nincs más dolga, mint a vámkezeléshez szükséges dokumentumokat a rendelkezésünkre bocsájtani, és innentől kezdve intézzük a szállítás teljes folyamatát. Folyamatosan nyomon követjük a küldeményt és erről tájékoztatjuk Önt. Miután megérkezik az áru, küldjük az erről szóló értesítőt, levámkezeljük és kiszállítjuk azt. A szállítás végén személyesen érdeklődünk, hogy minden rendben volt-e illetve van-e bármilyen észrevétele, hogy maximálisan az Ön igénye szerint fejlődjünk a jövőben.