TENGERI szállítmányozás

Tengeri szállítmányozás
Vállaljuk küldeményeik tengeri úton történő szállítását, FCL - teljes konténeres illetve LCL - gyűjtő konténeres formában is, háztól - házig a Világ bármely pontjáról / pontjára.

Kapcsolatban állunk valamennyi hajóstársággal, így több választási lehetőségünk is van, annak érdekében, hogy mindig megtaláljuk az a partnert, aki költség és tranzit idő függvényében a megfelelő Ügyfeleink számára.

Tudjuk biztosítani a Magyarországon kívüli vámkezelést északi és déli kikötőbe egyaránt.

A tengeri szállítmányozás folyamatának leírása
Miután elküldte nekünk ajánlatkérését, amint megkapjuk, visszaigazoljuk annak megérkezését.

Ezután a hajóstársaságoktól kapott ajánlatok közül továbbítjuk Önnek a legideálisabb megoldást, illetve több választási lehetőséget is biztosítunk. Ön kiválasztja a megfelelő ajánlatot, majd elküldi megbízását és mi megrendeljük (ún. könyveljük) a szállítást a hajóstársaságnál. Önnek nincs más dolga mint a vámkezeléshez szükséges dokumentumokat a rendelkezésünkre bocsájtani és innentől kezdve intézzük a szállítás teljes folyamatát. Folyamatosan nyomon követjük a konténert és erről tájékoztatjuk Önt. Miután megérkezik az áru, küldjük az erről szóló értesítőt, levámkezeljük a küldeményt és kiszállítjuk az adott címre.

A szállítás végén személyesen érdeklődünk, hogy minden rendben volt-e illetve van-e bármilyen észrevétele, hogy maximálisan az Ön igénye szerint fejlődjünk a jövőben.